Nieuws

Vier samen met je hele school 75 jaar Verenigde Naties

Stoepkrijt voor vrijheid, overijssel

In opdracht van de IJsselacademie en dankzij subsidie van het Platform WO2 in Overijssel en het vfonds werkt Komvoor aan een creatief en uitdagend lespakket rondom burgerschap en internationale samenwerking.

Meld je aan en doe mee!

Ontwerp jij met je hele school een schoolpleingroot bordspel? Doe ook mee! 

In opdracht van de IJsselacademie zijn we nu druk bezig met de ontwikkeling van ontwerp-je-eigen-VN-schoolpleinbordspel, een kant-en-klaar lespakket met lesjes voor groep 1 t/m 8 over de Verenigde Naties, de waarde van internationale samenwerking en de betekenis van de VN voor vrede veiligheid. Centraal in dit lespakket staat de uitdaging als school gezamenlijk een schoolpleingroot bordspel te ontwerpen. Die klasoverstijgende samenwerking lijkt eigenlijk wel een beetje op de VN, waar verschillende landen met elkaar samenwerken! 

Van schoolpleinspel naar jubileumposter
De mooiste schoolpleinontwerpen worden vervolgens gebruikt om een bijzondere jubileumposter vorm te geven. De eerste tien deelnemende scholen krijgen deze poster gratis per post opgestuurd (voor elke klas een exemplaar); andere aangemelde scholen krijgen de poster natuurlijk digitaal opgestuurd: groot genoeg voor op het digibord! De poster kan online ook gratis gedownload worden. 

Doet jouw school mee? 
Vind jij het belangrijk les te geven over vrede, veiligheid en internationale samenwerking? Wil jij stilstaan bij 75 jaar Verenigde Naties? Vind je het fijn met kant-en-klaar lesmateriaal aan de slag te gaan? Meld je dan nu aan! Wees er snel bij, want alleen de eerste 10 aangemelde scholen krijgen niet alleen het gratis lesmateriaal, maar ook stoepkrijt voor de hele school & de jubileumposter opgestuurd! 

Meld je hier aan!

Vier samen met je hele school 75 jaar Verenigde Naties
Succesvolle samenwerken met het onderwijs, komvoor

7 inzichten

Ook impact met educatie? Download deze 7 gratis inzichten om succesvol samen te werken met het onderwijs!

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

 

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

 

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

 

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.

Ook impact met educatie? Met deze zeven inzichten werk je succesvol samen met het onderwijs!