Nieuws

Aaron stelt zich voor

Vandaag start onze tweede stageloper voor dit voorjaar: Aaron Visser, derdejaars student Creative Business aan Hogeschool Saxion in Enschede. Met een minor educatieve mediaconcepten op zak wil hij zich nu ook in de praktijk verder ontwikkelen als educatief ontwerper. Te gek dus dat hij bij Komvoor stage komt lopen!

Aaron:

“Vandaag start ik mijn stage bij Komvoor (www.komvoor.nl). Ik heb erg veel zin om als educatief ontwerper i.o. mooie projecten met Komvoor te ontwikkelen. De komende periode ga ik mij bezighouden met verschillende projecten voor verschillende doelgroepen.

Ik kan mijn creativiteit loslaten op de vormgeving voor een lespakket over Middeleeuws Engels voor de leerjaren vijf en zes van het vwo. Daarnaast ga ik helpen bij een opdracht voor het Speelgoedmuseum in Deventer. Er liggen een aantal mooie plannen op tafel voor verschillende doelgroepen. Ik ga helpen bij het plan voor de doelgroep peuters en kleuters.

Ik ga mij ervoor inzetten dat deze peuters en kleuters op leuke en leerzame manieren nieuwe dingen leren, zodat dit hen bijblijft. Ik weet zeker dat het een leuke en leerzame stage gaat worden binnen het bedrijf.”

Aaron is een waardevolle toevoeging aan ons team, hij mag zich in de breedte als educatief ontwerper ontwikkelen, en kan op het gebied van media ook veel voor ons betekenen! We hebben dus veel zin in de komende periode.

Ook op zoek naar een toffe stage op het gebied van educatief ontwerp en het leermiddelenontwikkeling? Neem dan vooral eens contact op!

Succesvolle samenwerken met het onderwijs, komvoor

7 inzichten

Ook impact met educatie? Download deze 7 gratis inzichten om succesvol samen te werken met het onderwijs!

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

 

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

 

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

 

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.

Ook impact met educatie? Met deze zeven inzichten werk je succesvol samen met het onderwijs!