Any1 is een gratis audiovisueel lespakket voor het voortgezet onderwijs, waarin waargebeurde levensverhalen van soldaten voor het eerst samenkomen, zonder strepen op een landkaart. Meer informatie over dit project vind je op de website van Stichting Laudio, de initiatiefnemer voor dit project. Wil jij het gratis lesmateriaal ontvangen? Meld je dan aan via dit formulier.

Meld je nu aan voor de pilot

In maart van dit jaar zal de officiële lancering van ons lespakket plaatsvinden. Maar wil je liever ons materiaal al wat eerder uitproberen? Dat kan! Zo is het mogelijk om deel te nemen aan onze pilotfase, waarbij je van ons een gratis welkomstpakket ontvangt met alle benodigdheden voor een geslaagd en leerzaam project. We zoeken nog een klas voor 30 of 31 januari. Iets voor jou? Meld je gelijk even aan bij projectleider Lotte Horst, via lotte_horst@komvoor.nl. Of meld je aan via dit formulier.

Credits

Any1 van Stichting Laudio is een unieke samenwerking tussen o.a. Nederlandse Oorlogsgravenstichting, Volksbund Deutsche Kriegsgräberfürsorge, Fields of Honor Foundation en Stichting Luchtvaart- en Oorlogsmuseum Texel. 

Any1 wordt mogelijk gemaakt dankzij de financiële steun van vfonds (Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg), VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Fonds ZOZ.