Nieuws

Caitlin stelt zich voor

Caitlin Andriessen, student van de Reinwardt Academie
We zijn erg blij met de start van Caitlin Andriessen, student van de Reinwardt Academie, als educatief ontwerper in opleiding bij Komvoor. Zelf heeft ze er ook zin in, zo vertelt ze hieronder :)

Caitlin: Vanaf eind januari start ik mijn stage bij Komvoor, een stage waar ik erg naar uit heb gekeken en die aansluit bij mijn interesse in erfgoed, onderwijs en cultuur.  

Ik heb tijdens mijn vorige en huidige opleiding ervaring opgedaan met deze drie aspecten en bij Komvoor zal mijn passie hiervoor volop benut kunnen worden. Ik zal hier bij verschillende projecten ondersteunen én tegelijkertijd zelf leren over hoe het er in de praktijk aan toegaat. De komende vier maanden hoop ik mijn kennis over het basisonderwijs, leermethodes en ontwikkeling van kinderen in te zetten in dit team. 

Het is een geweldige kans om vol enthousiasme mee te mogen werken aan leuke en leerzame educatieve programma’s waarbij kinderen leren over hun directe omgeving. Ik kan hier mijn creativiteit en vaardigheden volop inzetten om zo te helpen sprankelende lessen te ontwikkelen voor het basisonderwijs. Wat mij het meest aanspreekt is de kans om bij te dragen aan iets moois waar vele kinderen spelenderwijs kennis mee op zullen doen. En in mijn ogen is er niets mooiers dan een kind iets nieuws te leren, en dit op zo’n manier te doen dat dit hen bijblijft.  

Ook op zoek naar een leerzame stageplek in onderwijsontwikkeling? Neem vooral eens contact op en informeer naar de mogelijkheden. 

Succesvolle samenwerken met het onderwijs, komvoor

7 inzichten

Ook impact met educatie? Download deze 7 gratis inzichten om succesvol samen te werken met het onderwijs!

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

 

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

 

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

 

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.

Ook impact met educatie? Met deze zeven inzichten werk je succesvol samen met het onderwijs!