Nieuws

Demi stelt zich voor

Ons team is zo goed als compleet met de tweede stageloper Demi Sengers! Zij is vorige week begonnen aan haar stage bij Komvoor als Educatief Ontwerper i.o.

“Dit schooljaar begint goed met een toffe stageplek! Vanaf vorige week ben ik educatief ontwerper i.o. bij Komvoor, onder begeleiding van Willemijn Zwart en Eline Harleman. Ik ben ontzettend benieuwd naar alle uitdagingen en projecten die dit komende halfjaar op mijn pad komen.

Momenteel ben ik bezig met verschillende projecten en vind ik het ook erg leuk om me bezig te houden met fotografie voor sociale media en de website. Ik ga mijn uiterste best doen om het team te ondersteunen waar nodig, op het gebied van vormgeving, teksten en nog veel meer. Het belooft in ieder geval een mooie stageperiode en ik heb er zin in!”

Zowel Lotte als Demi hebben deze eerste week al flink gesparkled met prachtige schetsen, foto’s en ontwerpen. We zijn super benieuwd hoe ze zich het komende halfjaar verder gaan ontwikkelen!

Succesvolle samenwerken met het onderwijs, komvoor

7 inzichten

Ook impact met educatie? Download deze 7 gratis inzichten om succesvol samen te werken met het onderwijs!

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

 

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

 

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

 

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.

Ook impact met educatie? Met deze zeven inzichten werk je succesvol samen met het onderwijs!