Menu
Inhoudelijk staat je lesmateriaal als een huis. Laat ons je helpen jouw teksten en ideeën om te toveren in sprankelend lesmateriaal.

Compositie uitwerken

Komvoor is doelgericht, betrouwbaar, sterk in heldere communicatie zowel in planning als budgettering. Hun creatieve ideeën zorgden voor een professionele uitstraling van de masterclasses die ze voor de Cultuur Academie Twente verzorgden. Deze trainingen waren qua inhoud ‘on the spot’ en supermooi verzorgd qua lesmateriaal. Verrassend vond ik dat ze ook voor in de pauze tussen de masterclasses door nog een programma bedachten; een mooi vormgegeven ‘netwerkbingo’. Komvoor zet net dat een stapje verder dan je zelf bedenkt.

- Evelien Harberink
Cultuur Academie Twente

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.