Menu
Willen jouw educatieve vrijwilligers groeien op het gebied van didactiek en pedagogiek? Of wil je werk maken van methodevervangend werken? Wij verzorgen graag een workshop op maat!

Workshops op maat

Educatief aanbod te over. Maar hoe bereik je die jongelui daadwerkelijk? Daarvoor moet je thuis zijn in onderwijsland, de digitale wereld van de jongeren kennen én bruggen kunnen bouwen, tussen professionals en onderwijs. Komvoor combineert die vaardigheden als geen ander. Voor hen is de leerling en de leerkracht het vanzelfsprekende vertrekpunt.

- Ewout van der Horst
Deventer Verhaal

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.