Nieuws

Écht ondernemen

Juriste en ondernemer Charlotte Meindertsma heeft me geïnterviewd voor haar boek Écht ondernemen. Bemoei je met je eigen zaak! Samen met elf andere ondernemers vertellen we over wat ons drijft, hoe we omgaan met tegenslagen en vooral keer op keer weer proberen ons eigen kompas te volgen om een mooi en gezond bedrijf op te bouwen.

Ik heb Charlotte leren kennen als een fijne, betrokken en als het moet ijzersterke professional. Super gaaf dus dat ze van al haar klanten nu net Komvoor gekozen heeft als een van de voorbeelden van sterk ondernemerschap. Écht blij mee!

Het boek is vanaf augustus leverbaar, maar een pre-order is vanaf nu mogelijk.

Over Charlotte en haar bedrijf: Charlotte Meindersma is meer dan tien jaar ondernemer en jurist. Ze is een disruptor en pionier in de juridische wereld, en helpt ondernemers met juridische oplossingen en praktisch advies om succesvol te ondernemen. Zie ook www.charlotteslaw.nl.

Succesvolle samenwerken met het onderwijs, komvoor

7 inzichten

Ook impact met educatie? Download deze 7 gratis inzichten om succesvol samen te werken met het onderwijs!

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

 

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

 

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

 

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.

Ook impact met educatie? Met deze zeven inzichten werk je succesvol samen met het onderwijs!