Nieuws

Komvoor ondersteunt leerlingen in het ontwikkelen van een educatieve waterspeelplaats!

Komvoor is constant bezig met het ontwikkelen van onderwijs met impact. Ook delen wij graag onze ervaringen met anderen. Kort geleden zijn wij namelijk gevraagd om een groep enthousiaste leerlingen te ondersteunen tijdens een interessant schoolproject!

Het project

Rens, Willemijn, Eva en Tariq zijn vier leerlingen van het Cals College Nieuwegein die voor het vak Onderzoeken en Ontwerpen in 6VWO een project uitvoeren voor Stichting Poldermolen Oudegein. Het doel is om de jeugd in en rond de omgeving van Nieuwegein te leren over molens en polders met behulp van een interactief informatiecentrum en activiteiten. Een onderdeel hiervan is het ontwerpen van een educatieve waterspeelplaats voor jongeren.

Komvoor ondersteunt leerlingen in het ontwikkelen van een educatieve waterspeelplaats!

Komvoor geeft onderwijs vorm. Op het gebied van het bedenken en realiseren van betekenisvol lesmateriaal, maar ook door als expert een adviserende rol aan te nemen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust een keer contact met ons op.

Succesvolle samenwerken met het onderwijs, komvoor

7 inzichten

Ook impact met educatie? Download deze 7 gratis inzichten om succesvol samen te werken met het onderwijs!

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

 

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

 

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

 

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.

Ook impact met educatie? Met deze zeven inzichten werk je succesvol samen met het onderwijs!