Nieuws

Eline stelt zich voor

Een nieuwe collega! Komvoor is super blij met de start van Eline Harleman. Eline is vanaf 1 september aan de slag als projectleider.

Eline:

“Yes, een nieuwe baan! In september ben ik begonnen als projectleider en educatief ontwerper bij Komvoor. Hier ga ik me onder andere bezig houden met conceptontwikkeling, vormgeving en de organisatie van projecten. Dat allemaal met educatie als kernwoord. Hoe komt informatie goed over bij de doelgroep? In de eerste week heb ik al veel mogen doen, onder andere het schrijven van teksten voor een e-learning en het uitdenken van een digitaal lesprogramma. Inmiddels ben ik al bij heel wat projecten betrokken en ik kijk erg uit naar de opdrachten die de komende tijd op ons pad komen!”

Succesvolle samenwerken met het onderwijs, komvoor

7 inzichten

Ook impact met educatie? Download deze 7 gratis inzichten om succesvol samen te werken met het onderwijs!

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

 

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

 

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

 

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.

Ook impact met educatie? Met deze zeven inzichten werk je succesvol samen met het onderwijs!