Nieuws

Marit stelt zich voor

Vandaag is onze nieuwe collega Marit Benes gestart bij Komvoor. Ze gaat bij ons aan de slag als projectleider. We kijken heel erg uit naar de samenwerking!

“Vandaag ben ik gestart bij Komvoor als projectleider. Een nieuwe uitdaging waar ik heel veel zin in heb! De komende periode ga ik onder andere aan de slag met het ontwikkelen en geven van de masterclasses bij Cultuur Academie Twente. Hiervoor heb ik een aantal jaar fulltime voor de klas gestaan in het basisonderwijs en de afgelopen twee jaar heb ik gewerkt als onderwijskundig projectleider bij TechYourFuture, een expertisecentrum voor wetenschap- en technologieonderwijs. De kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan hoop ik mee te nemen in het ontwikkelen van onderwijs met impact, waar Komvoor voor staat.”

Succesvolle samenwerken met het onderwijs, komvoor

7 inzichten

Ook impact met educatie? Download deze 7 gratis inzichten om succesvol samen te werken met het onderwijs!

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

 

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

 

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

 

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.

Ook impact met educatie? Met deze zeven inzichten werk je succesvol samen met het onderwijs!