Nieuws

Expeditie Vrijheid in de spotlight

Expeditie vrijheid in de spotlight
Het Nationaal fonds voor vrede, vrijheid en veteranenzorg (vfonds) zet de spotlight op Expeditie Vrijheid

In haar laatste nieuwsbrief, direct na 4 en 5 mei, zet het Nationaal fonds voor vrede, vrijheid en veteranzorg (vfonds) de spotlight op ons project Expeditie Vrijheid. Wat een eer!

“Duizenden leerlingen uit Overijssel zouden vorige maand op Expeditie gaan om de betekenis van oorlog en vrede te ontdekken in hun eigen omgeving. 178 scholen schreven zich in, maar de lessen konden niet doorgaan vanwege het coronavirus. Om het toch toegankelijk te maken voor leerkrachten en thuis- en op school werkende leerlingen, staat op deze site al het lesmateriaal, plus, als extra, een aantal leuke expeditie-vlogs van juf Tabitha uit Kampen.”

Nieuwsgierig naar de totstandkoming van dit project? Bel of mail gerust voor een kop koffie, dan maken we kennis en verkennen we samen de mogelijkheden.

Succesvolle samenwerken met het onderwijs, komvoor

7 inzichten

Ook impact met educatie? Download deze 7 gratis inzichten om succesvol samen te werken met het onderwijs!

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

 

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

 

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

 

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.

Ook impact met educatie? Met deze zeven inzichten werk je succesvol samen met het onderwijs!