Nieuws

Lotte stelt zich voor

Deze week is ook Lotte bij ons begonnen aan haar stage! Ze gaat zich bezig houden met vormgeving en social media. Vorige week kwamen we er meteen achter dat ze ook nog eens prachtig kan tekenen! Haar illustraties zullen mooie meerwaarde hebben voor Komvoor.

“Afgelopen week ben ik gestart bij Komvoor als educatief ontwerper in opleiding. En hoewel ik nog maar net ben begonnen, heb ik al aan verschillende opdrachten mee mogen werken. Zo heb ik al ontwerpen mogen maken voor diverse kleurplaten, een e-learning en ansichtkaarten. Ik vind het super leuk hoe ik mijn skills kan inzetten om educatief materiaal te ontwikkelen. Als educatief ontwerper in opleiding ben ik helemaal op mijn plek bij Komvoor. Ik kan niet wachten om mijn bijdrage te leveren voor de projecten die nog gaan komen!”

Welkom Lotte!

Succesvolle samenwerken met het onderwijs, komvoor

7 inzichten

Ook impact met educatie? Download deze 7 gratis inzichten om succesvol samen te werken met het onderwijs!

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

 

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

 

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

 

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.

Ook impact met educatie? Met deze zeven inzichten werk je succesvol samen met het onderwijs!