Vanuit Komvoor werken we op dit moment aan een nieuw educatief concept voor burgerschapsonderwijs, in opdracht van het Memory Vrijheidsmuseum in Nijverdal.

Doelgroep: voortgezet onderwijs

We richten ons op de doelgroep voortgezet onderwijs en gaan daarom heel graag met docenten van maatschappijvakken in de wijde regio in gesprek.

Scholen in de regio: Overijssel & Gelderland

Werk je bijvoorbeeld op Reggesteyn, Carmel Raalte, De Waerdenborch, De Fruijtier, Pius X College, Canisius of Carmel Oldenzaal en houd je je daar bezig met burgerschapsonderwijs (of zou je dat meer willen doen), dan zijn wij op zoek naar jou!

Save the date: woensdag 25 januari 16:00-17:00

Fijn als je je even wil aanmelden bij projectleider Willemijn Zwart, willemijn@komvoor.nl of 06-30261186. We mikken op een rondetafelsessie op woensdag 25 januari tussen 16:00-17:00, in Nijverdal en/of via Teams (inloop vanaf 15:45, met wat lekkers bij de koffie, ook als je digitaal deelneemt). Ben je verhinderd op het genoemde moment, maar wil je wel graag meedenken? Ook dan horen we het graag, we komen ook met veel plezier even bij jou op school een kop koffie drinken om te horen wat je belangrijk vindt.