Hoihoi!

Ik ben Bram, één van de nieuwe afstudeerders bij Komvoor.

Wat ga ik doen bij Komvoor?

Het komende halfjaar ga ik aan de slag met mijn afstudeerproject, waarbij ik video’s ga produceren voor het project Overijssel Overzee. Daar heb ik ontzettend veel zin in!

Over mij

Ik kom uit Enschede, waar ik Creative Business studeer. Ik studeer af in de richting van de educatieve mediaconcepten. Ook word ik erg blij van het maken van toffe content. Dat de beide werelden samenkomen in dit afstudeerproject is dan ook erg gaaf. Je zou me kunnen omschrijven als een voetballiefhebber die ook graag met camera’s aan het werk is. Dat is in het kort wie ik ben en wat ik doe.

Contact opnemen

Je kunt contact met me opnemen als je wilt weten wat Komvoor voor jou kan betekenen, of als je audiovisuele producten wilt gebruiken in jouw educatieve projecten.

Project volgen?

Op de hoogte blijven van mijn afstudeerproject? Abonneer je dan op de Komvoor Onderwijsupdate, of volg ons op onze socials!

Groetjes!