Nieuws

Nieuwe Collega: Caitlin!

Over mij

Mijn naam is Caitlin en begin september ben ik gestart met mijn stage bij Komvoor. Dit sluit goed aan bij mijn opleiding Cultureel Erfgoed en mijn interesse in erfgoed en onderwijs. Tijdens mijn tweede jaar heb ik ook al stagegelopen bij Komvoor, en ben nu voor mijn afstudeerstage weer terug! Ik kijk er naar uit me volop te storten op de educatieve programma’s waar ik me mee bezig ga houden.

Projecten

De komende tijd zal ik voornamelijk aan de slag gaan met een educatieproject voor het Rijksmuseum Twenthe. Ik hoop in dit project te leren hoe je een volledig traject doorloopt van opstarten tot uittesten, maar vooral ook dat ik leerlingen kan laten zien hoe zij zichzelf kunnen vinden en herkennen in de verhalen van het museum.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van mijn educatieve projecten? Abonneer dan op de Komvoor Onderwijsupdate, of volg ons op onze socials!

Succesvolle samenwerken met het onderwijs, komvoor

7 inzichten

Ook impact met educatie? Download deze 7 gratis inzichten om succesvol samen te werken met het onderwijs!

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.

Ook impact met educatie? Met deze zeven inzichten werk je succesvol samen met het onderwijs!