Menu
Overig aanbod

We denken graag met je mee

Specifieke educatieve expertise (even) niet in huis? We helpen je graag!

Overig aanbod

Komvoor heeft veel ervaring in het ontwikkelen van educatieve concepten, bijvoorbeeld als onderlegger voor financierings- en subsidievraagstukken.

Creatieve sessie

“Wat hun aanpak kenmerkt is doelgericht werken, een realistische planning en budgettering, slim inzetten van het grote netwerk en het feit dat ze met eigen creatieve voorstellen en het stellen van eerlijke vragen een plus weten te zetten bovenop de oorspronkelijke opdracht. Dit maakt Komvoor een meer dan prettige organisatie om mee samen te werken.”

- Bertil Schulte
Gemeente Zwolle
Conceptontwikkeling
Heb je educatief materiaal ontwikkeld, maar mis je de know-how voor de puntjes op de i? Vraag onze onderwijskundigen voor een laatste check!

Puntjes op de i

Ik vond de samenwerking met Komvoor erg fijn. Goeie wisselwerking met alle medewerkers, fijne werkbesprekingen en goeie inhoudelijke inbreng. Verder een heel professionele benadering, heldere afspraken en mooie afwerking van het materiaal. Ik zou graag weer samenwerken: creatief, professioneel, betrouwbaar en team-minded.

- Karine Roldaan
de Theatermakerij
Onderwijskundige redactie
Inhoudelijk staat je lesmateriaal als een huis. Laat ons je helpen jouw teksten en ideeën om te toveren in sprankelend lesmateriaal.

Compositie uitwerken

Komvoor is doelgericht, betrouwbaar, sterk in heldere communicatie zowel in planning als budgettering. Hun creatieve ideeën zorgden voor een professionele uitstraling van de masterclasses die ze voor de Cultuur Academie Twente verzorgden. Deze trainingen waren qua inhoud ‘on the spot’ en supermooi verzorgd qua lesmateriaal. Verrassend vond ik dat ze ook voor in de pauze tussen de masterclasses door nog een programma bedachten; een mooi vormgegeven ‘netwerkbingo’. Komvoor zet net dat een stapje verder dan je zelf bedenkt.

- Evelien Harberink
Cultuur Academie Twente
Educatieve vormgeving
Kan jouw educatieve project een positieve impact maken in het onderwijs? Dan helpen we je graag met PR en communicatie.

Interview leerlingen

Wat het fijne is aan Komvoor is dat ze niet alleen inhoudelijk het educatieproject verzorgen maar ook bijdragen aan de marketing & communicatie. Met pakkende content ontzorgen zij jouw organisatie.

- Wilma Tempelman
Rijksmuseum Twenthe & de Museumfabriek
PR en communicatie
Distributie van fysiek én digitaal educatief materiaal is een vak apart. Gebruik maken van onze know-how én up-to-date adressenlijsten?

Rondbrengen Wiesneus

Het samenwerken met Komvoor is naast effectief en prettig helemaal van nu! Je kan Willemijn of haar collega’s altijd even bellen voor nuttig advies als het om educatie gaat. Hun kennis van communicatie en distributie aan scholen maakt dat ze in een handomdraai honderden scholen bereiken, alsof het niets is.

- Adrie Hemmink
Erfgoedconsulent, 1Twente
Distributie
Even sparren of je op de juiste weg bent? Een critical friend nodig om je een stap verder te helpen? Doen we graag!

Adviesgesprek

Komvoor kan echt het verschil maken door kwaliteit te leveren en out of the box te denken. Geef je een opdracht aan Komvoor? Dan weet je dat het goed komt!

- Ellen Peters
Concordia
Educatief advies
Educatie is een vak apart. Zit je door ziekte, zwangerschap of reorganisatie verlegen om interne educatieve expertise? Komvoor zorgt graag voor een passende interim-educator.

Interim aan het werk

Ik ben ontzettend blij met de kennis en inzet die Willemijn biedt bij het opzetten van ons nieuwe educatieprogramma. Het is een gigantische klus met heel veel facetten, maar Willemijn houdt het hoofd koel, overziet het allemaal en komt met de juiste content of oplossing. Een enorme steun!

- Loes Schippers
De Museumfabriek
Interim-educator
Andere plannen waar je onze hulp bij kunt gebruiken? Natuurlijk is maatwerk ook mogelijk.

Maatwerk voor elke vraag

Toen wij ons hele educatieve programma wilden vernieuwen namen wij contact op met Willemijn Zwart van Komvoor. In ongeveer een half jaar tijd hebben we samen met Komvoor een uiterst innovatief programma gemaakt en gepromoot. Alles volgens de nieuwste educatieve inzichten. De kinderen komen nu weer in grote getale naar Rijksmuseum Twenthe en De Museumfabriek. Dankzij Komvoor!

- Arnoud Odding
Rijksmuseum Twenthe
Maatwerk

Vragen staat vrij

Deel je vraag met ons, en binnen drie dagen ligt er een passend voorstel bij je op de mat.

Invullen duurt 1 minuutje

Vragen staat vrij

Leuk dat je contact opneemt! Om je zo goed mogelijk te helpen hebben we een paar vragen:

Vragen staat vrij

Vragen staat vrij

Vragen staat vrij

Vragen staat vrij

We mailen of bellen je binnen drie werkdagen met een passend voorstel op basis van jouw wensen, deadline en budget.

Wil je ook voortaan onze maandelijkse Onderwijsupdate ontvangen?

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.