Plasticlab

Op verzoek van NTCP (Nationaal Testcentrum Circulaire Plastics) heeft Komvoor een projectplan met planning en begroting uitgewerkt voor een rondreizend educatief programma, door middel van een container met mini-plastic lab en recyclingsrace.
Plasticlab

Het NTCP heeft tot doel de plasticafvalstromen in Nederland kwalitatief te verbeteren. Daar werkt het NTCP aan door slimmere sorteermachines en metingen, maar ook door gedragsverandering van de consument, in het aanleveren van de afvalstroom plasticafval. Kinderen op de basisschool leren dat de algemene term ‘plastic’ eigenlijk op allerlei verschillende stoffen en materialen, met verschillende eigenschappen (thermoharder en thermoplast; hard of zacht, herbruikbaar of niet).

Specificaties

Product:

Projectverkenning.

Vorm:

Projectplan met begroting.

Bijdrage Komvoor:

Projectverkenning.

Betrokkenen:

Willemijn Zwart (projectverkenning).

Tijdspad:

Maart 2020
Succesvolle samenwerken met het onderwijs, komvoor

7 inzichten

Ook impact met educatie? Download deze 7 gratis inzichten om succesvol samen te werken met het onderwijs!

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

 

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

 

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

 

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.

Ook impact met educatie? Met deze zeven inzichten werk je succesvol samen met het onderwijs!