Snoeren en kabels

Op verzoek van Twente Millieu heeft Komvoor een projectplan met contentvoorstel en begroting uitgewerkt voor een methodevervangend educatief project voor groep 5-6 van het basisonderwijs, over (her)gebruik van kabels en snoeren.
Snoeren en kabels

Twente Milieu is in gemeente Hof van Twente gestart met het inzamelen van kabels en snoeren als aparte, goed te verduurzamen afvalstroom. Hierbij worden basisscholen ingezet als inzamelpunt. Om kinderen te informeren én te motiveren over het (her)gebruik van kabels en snoeren, was er behoefte aan educatief materiaal: een educatieve poster voor in het klaslokaal met een kabels-en-snoeren-infographic en een werkboekje met infotainment. Komvoor heeft voor dit product een projectverkenning uitgevoerd, met gedetailleerde lijst van content als resultaat, vergezeld van een begroting om dit materiaal te ontwikkelen en distribueren.    

Specificaties

Product:

Projectverkenning.

Vorm:

Projectplan met begroting.

Bijdrage Komvoor:

Projectverkenning.

Betrokkenen:

Willemijn Zwart (projectverkenning).

Tijdspad:

Februari 2021
Succesvolle samenwerken met het onderwijs, komvoor

7 inzichten

Ook impact met educatie? Download deze 7 gratis inzichten om succesvol samen te werken met het onderwijs!

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

 

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

 

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

 

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.

Ook impact met educatie? Met deze zeven inzichten werk je succesvol samen met het onderwijs!