Samenwerken werkt

Onze aanpak kenmerkt zich door een intensieve samenwerking met inhoudelijke partners, betrokken partnerscholen en zelfstandig  professionals. De projectleiders van Komvoor verkennen het bestaande educatief ecosysteem, versterken dit met nieuwe verbindingen,  leermiddelen en partnerschappen en borgen deze opbrengsten bij bestaande partijen.

 

Komvoor werkt voor educatieve aanbieders zoals culturele instellingen, musea en goede doelen, maar ook voor overheden en rechtstreeks voor scholen. 

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

Opdrachtgevers

Komvoor werkt voor

Onderwijs op maat, educatie projecten in samenwerking met partners, impact

Goud in handen

"De hele cultuursector wil van betekenis zijn voor leerlingen. Educatief aanbod te over. Maar hoe bereik je die jongelui daadwerkelijk? Daarvoor moet je thuis zijn in onderwijsland, de digitale wereld van de jongeren kennen én bruggen kunnen bouwen, tussen professionals en onderwijs. Komvoor combineert die vaardigheden als geen ander. Voor hen is de leerling en de leerkracht het vanzelfsprekende vertrekpunt voor de ontwikkeling van lesmateriaal. Ze verkennen samen met het onderwijs waar de kansen liggen, en geven je goud in handen!"
- Ewout van der Horst, directeur-bestuurder Stichting Deventer Verhaal, voorheen programmamanager 75 jaar vrijheid Overijssel

Onderwijs op maat, educatie projecten in samenwerking met partners, impact

Groot netwerk met een plus

“Komvoor heeft voor de provincie Overijssel een aantal educatieve projecten uitgevoerd. Wat hun aanpak kenmerkt is doelgericht werken, een realistische planning en budgettering, slim inzetten van het grote netwerk en het feit dat ze met eigen creatieve voorstellen en het stellen van eerlijke vragen een plus weten te zetten bovenop de oorspronkelijke opdracht. Dit maakt Komvoor een meer dan prettige organisatie om mee samen te werken.”
- Bertil Schulte, beleidsadviseur cultuurhistorie bij provincie Overijssel

Onderwijs op maat, educatie projecten in samenwerking met partners, impact

Waardevolle sparringpartner

"In mijn functie als cultuurcoach heb ik met Komvoor samengewerkt aan het opstellen van een doorlopende leerlijn voor Erfgoededucatie in het basisonderwijs in Markelo en Goor. Willemijn is enthousiast en gedreven, ze is goed in het bewaken van haar grenzen waardoor ze betrouwbaar is en haar afspraken nakomt. Ze heeft informatie snel paraat en komt met professionele feedback, zowel mondeling als schriftelijk. Ik heb haar tijdens onze samenwerking ervaren als een goede sparringpartner en waardevolle professional."
- Rieke Reitsema, (destijds) cultuurcoach gemeente Hof van Twente