Ons team is constant bezig met het ontwikkelen van onderwijs op maat. Hier houden we je daarom ook graag van op de hoogte. Hoewel sommige concepten nog in de steigers staan, geven we je graag alvast een kleine hint. Hieronder zie je een kaart van Nederland. Al enig idee waar dit concept over zal gaan?

Streektalen

Inderdaad: ons concept zal in het teken staan van streektalen! Op deze landkaart zie je verschillende regio’s met bijzondere streektalen, waar Komvoor een bijzondere methode voor heeft ontwikkeld. Van het Gronings tot aan het Twents: Nederland kent een heleboel verschillende streektalen.

Waarom een streektaalmethode?

Wij ontwikkelen graag lesmateriaal met impact. Iets wat betekenisvol en relevant is. Helaas dreigen streektalen steeds meer te verdwijnen. Belangrijk dus, dat de komende generaties in aanraking blijven komen met de geweldige streektalen die ons kikkerlandje kent.

Meer informatie

Omdat deze streektaalmethode momenteel nog in de steigers staat, kunnen we slechts een tipje van de sluier geven. Maar wees niet getreurd: binnenkort delen we hier meer over. Houd daarom onze socials in de gaten. Je kan ons vinden op Instagram, Facebook en Linkedin.

Komvoor is constant bezig met het ontwikkelen van onderwijs met impact. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op!