Nieuws

Tip van de sluier – nieuw concept

Ons team is constant bezig met het ontwikkelen van onderwijs op maat. Hier houden we je daarom ook graag van op de hoogte. Hoewel sommige concepten nog in de steigers staan, geven we je graag alvast een kleine hint. Hieronder zie je een kaart van Nederland. Al enig idee waar dit concept over zal gaan?

Tip van de sluier - nieuw concept

Streektalen

Inderdaad: ons concept zal in het teken staan van streektalen! Op deze landkaart zie je verschillende regio’s met bijzondere streektalen, waar Komvoor een bijzondere methode voor heeft ontwikkeld. Van het Gronings tot aan het Twents: Nederland kent een heleboel verschillende streektalen.

Waarom een streektaalmethode?

Wij ontwikkelen graag lesmateriaal met impact. Iets wat betekenisvol en relevant is. Helaas dreigen streektalen steeds meer te verdwijnen. Belangrijk dus, dat de komende generaties in aanraking blijven komen met de geweldige streektalen die ons kikkerlandje kent.

Meer informatie

Omdat deze streektaalmethode momenteel nog in de steigers staat, kunnen we slechts een tipje van de sluier geven. Maar wees niet getreurd: binnenkort delen we hier meer over. Houd daarom onze socials in de gaten. Je kan ons vinden op Instagram, Facebook en Linkedin.

Komvoor is constant bezig met het ontwikkelen van onderwijs met impact. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op!

Succesvolle samenwerken met het onderwijs, komvoor

7 inzichten

Ook impact met educatie? Download deze 7 gratis inzichten om succesvol samen te werken met het onderwijs!

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

 

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

 

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

 

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.

Ook impact met educatie? Met deze zeven inzichten werk je succesvol samen met het onderwijs!