Nieuws

Update Canon Nederlandse geschiedenis

Is jouw onderwijs nog up-to-date
De Canon van de Nederlandse geschiedenis is gewijzigd. Is jouw onderwijs nog up-to-date?

De Canon van de Nederlandse geschiedenis, met de bekende vijftig vensters verdeeld over tien tijdvakken, is herzien. De afgelopen periode hebben historici, leerkrachten, vakdidactici en educatief ontwikkelaars uit het veld hun input mogen geven op de Canon van de Nederlandse geschiedenis, de indeling in tien tijdvakken en de bijbehorende vijftig vensters. Deze herziening heeft geleid tot een aantal substantiële wijzigingen. Vanaf vandaag is de gewijzigde canon hier te vinden. Benieuwd naar de impact van deze wijzigingen voor bijvoorbeeld erfgoededucatie?

Toe aan een check-up of update van een bestaand project? Bel of mail gerust voor een kop koffie, dan maken we kennis en verkennen we samen de mogelijkheden.

Succesvolle samenwerken met het onderwijs, komvoor

7 inzichten

Ook impact met educatie? Download deze 7 gratis inzichten om succesvol samen te werken met het onderwijs!

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

 

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

 

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

 

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.

Ook impact met educatie? Met deze zeven inzichten werk je succesvol samen met het onderwijs!