Nieuws

Vrijkrijtposter 75 jaar VN

Deze week hebben alle deelnemende scholen aan ‘Stoepkrijt voor Vrijheid’ de door hen zelf ontworpen en door Andra Nijman geïllustreerde spelposter ontvangen.

Door leerlingen ontworpen

De leerlingen van CDS het Kompas in Nieuwleusen bedachten een spelvorm lijkend op mens-erger-je-niet: leerlingen vormen in groepjes een team en moeten gezamenlijk de finish bereiken.

De leerlingen van CDS de Hoogengraven de spelvorm met 75 cirkels, voor elk van de 75 jaren dat de VN 24 oktober 2020 bestaat, verspreid over de wereldkaart.

De leerlingen van de Kluinveenschool in Wierden bedachten zes thema’s waarover leerlingen verschillende vragen kunnen beantwoorden. Ook deze thema’s en vragen hebben een plek gekregen in het spel.

Verschillende tekeningen van leerlingen van de Generaal van den Boschschool in Willemsoord en de Ds. G. Doekesschool in Hardenberg hebben ook een plekje op de poster gekregen.

Een echte ‘verenigde’ productie dus, van scholen uit alle windstreken!

Over dit project

Stoepkrijt voor Vrijheid is een project dat Komvoor ontwikkeld en uitgevoerd heeft in opdracht van de IJsselacademie, met dank aan subsidie van het vfonds en het Platform WO2 in Overijssel.

Succesvolle samenwerken met het onderwijs, komvoor

7 inzichten

Ook impact met educatie? Download deze 7 gratis inzichten om succesvol samen te werken met het onderwijs!

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

 

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

 

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

 

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.

Ook impact met educatie? Met deze zeven inzichten werk je succesvol samen met het onderwijs!