Nieuws

Werkconferentie Nedersaksisch 2021

Mangs Wa
Het rapport Mangs Wa Ait Nich vergelijkt de taalruimte voor verschillende erkende talen in Nederland en Noord-Duitsland.

In 2019 voerde Komvoor in opdracht van de provincie Overijssel een vergelijkend onderzoek uit naar de ruimte voor het Nedersaksisch, Fries en Nederduits in verschillende regio’s (Overijssel, Friesland en Duitse deelstaten met een erkenning van het Nederduits onder hoofdstuk 2 van het Europees Handvest voor de Regionale Talen en Talen van Minderheden). Dit resulteerde in het rapport Mangs wa, aait nich (2019), geschreven door Jesse Wichers Schreur en Anne-Lot Kemna. 

Dit rapport is hier te downloaden.

Succesvolle samenwerken met het onderwijs, komvoor

7 inzichten

Ook impact met educatie? Download deze 7 gratis inzichten om succesvol samen te werken met het onderwijs!

Educatieve projecten voor jeugdjournaal, kidsweek, radio2

Privacy & Komvoor

Komvoor ontwikkelt en verspreidt educatief materiaal. Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

 

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

 

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

 

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.

Ook impact met educatie? Met deze zeven inzichten werk je succesvol samen met het onderwijs!